AnaSayfa / Genel / Kahve falında attan indiğini görmek

Kahve falında attan indiğini görmek

Kahve falında attan indiğini görmek hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, para yatıracağına, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine işarettir.

Kahve falında attan indiğini gördüyseniz:

  • O yüzden bazı konularda düşük profil çizmenizde fayda var.

Kahve falında attan indiğini görmek eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, aç kalacağına tabir olunur.

Kahve falında gökten at indiğini görmek duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, mücadeleden vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında gökyüzünden at indiğini görmek ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, ortamın bir hayli gerileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gökten melek indiğini görmek çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, rızkın daim ve hayırlı olacağına delalettir.

Kahve falında arabadan indirilmek çözümlere kavuşacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında gökten ışık indiğini görmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında otobüsten indiğini görmek fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arabadan indiğini görmek fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir