AnaSayfa / Genel / Kahve falında attan düşeni görmek

Kahve falında attan düşeni görmek

Kahve falında attan düşeni görmek çok ünlü bir kişi olacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Kahve falında attan düşeni gördüyseniz:

  • Fizik planda henüz birşey gerçekleşmemesine rağmen olaylar çok ümit verici olabilirler.

Kahve falında başkasının attan düştüğünü görmek sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına delalet eder.

Kahve falında birinin attan düştüğünü görmek hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, umutlarının boşa çıkmayacağına delalet eder.

Kahve falında at düştüğünü görmek ümitsizliğe, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında atın suya düştüğünü görmek kurtuluşa ereceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına inanılır.

Kahve falında attan düşen birini görmek sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına alamet eder.

Kahve falında attan düşüp ölmek geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında attan düşeni görmek aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine işarettir.

Kahve falında atın düştüğünü görmek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, yaşam refahının düşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir