AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşen at görmek

Kahve falında düşen at görmek

Kahve falında düşen at görmek tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, kendisini çaresiz hissedeceğine, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, büyük savaşların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında düşen at gördüyseniz:

  • Kendinizi geliştirme çabanız iltifatlar almanıza neden olabilir.

Kahve falında at düştüğünü görmek yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye yorulur.

Kahve falında attan düşüp ölmek gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına alamet eder.

Kahve falında atın suya düştüğünü görmek büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine delalettir.

Kahve falında birinin attan düştüğünü görmek refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, hidayete ereceğine tabir olunur.

Kahve falında attan düştüğünü görmek onu dinleyeceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının attan düştüğünü görmek hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine alamet eder.

Kahve falında düşen at görmek sakin ve huzurlu günler geçireceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında attan düşen birini görmek ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir