AnaSayfa / Genel / Kahve falında evine girmek

Kahve falında evine girmek

Kahve falında evine girmek sevap işlemek için uğraşacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, bereketin ve verimin hâkim olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, zor zamanlar yaşanacağına, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında evine girmek gördüyseniz:

  • Evinizde ya da işinizde kullandığınız elektronik aletlerle sorunlarınız olabilir.

Kahve falında birinin evine habersiz girmek sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının evinde duşa girmek işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında tanıdığı birinin evine girmek hayatının aksiliklerle geçeceğine, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasını evine girmek hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine inanılır.

Kahve falında arkadaş evine girmek rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında komşunun evine girmek hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancının evine girmek güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında evine pencereden girmek çok kötü durumlara düşüleceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir