AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü elinden yemek yemek

Kahve falında ölü elinden yemek yemek

Kahve falında ölü elinden yemek yemek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, statü atlayacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, hayatının daha kolay hale geleceğine, kötü durumlara düşeceğine, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında ölü elinden yemek yemek gördüyseniz:

  • Sözler değil eylemler önem taşıyor.

Kahve falında ölü birinin elinden birşey yemek güzel işler yapacağına, arabasını ve toprağının olacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün elinden tatlı yemek kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü birinin elinden yemek yemek yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, emeklerinin karşılığını alacağına delalet eder.

Kahve falında ölünün elinden birşey yemek kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü elinden yemek yemek az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine yorulur.

Kahve falında ölünün elinden yemek yemek üzüntülerinin sona ereceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına işarettir.

Kahve falında ölünün elinden bal yemek dinden çıkacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine işarettir.

Kahve falında ölünün elinden ekmek yemek fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, kazancının da azalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir