Kahve falında ölen birinin elinde ekmek görmek

Kahve falında ölen birinin elinde ekmek görmek edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen birinin elinde ekmek gördüyseniz:

  • Daha sonra ise karşınızdaki insanın sevgisini kazanınca, onu kontrol etmeyi düşünün.

Kahve falında başkasının elinde ekmek görmek kinin ve nefretin son bulacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ekmeği eline almak işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına işarettir.

Kahve falında elindeki ekmeği başkasına vermek gelişim içine girileceğine, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının elinde ekmek görmek işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, hasta ise şifa bulacağına işarettir.

Kahve falında elinde ekmek taşımak eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine işaret eder.

Kahve falında eline ekmek almak çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, kendi işinin patronu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında elinde ekmek yemek bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine inanılır.

Kahve falında elinde ekmek görmek uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir