AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün çocuğu olduğunu görmek

Kahve falında ölünün çocuğu olduğunu görmek

Kahve falında ölünün çocuğu olduğunu görmek olumsuz olaylar yaşayacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, kazancının çoğalacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına yorulur.

Kahve falında ölünün çocuğu olduğunu gördüyseniz:

  • Planlardaki değişiklikler daha keyifli işlere yer açabilir.

Kahve falında ölü çocuğu emzirmek sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü çocuğu görmek yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü çocuğunu görmek uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunun ölüp dirildiğini görmek hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine delalettir.

Kahve falında çocuğunu ölürken görmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına işarettir.

Kahve falında ölü çocuğun dirildiğini görmek ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında çocuğunun ölüp tekrar dirildiğini görmek iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına işarettir.

Kahve falında ölünün çocuğu olduğunu görmek bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir