AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü çocuğunu görmek

Kahve falında ölü çocuğunu görmek

Kahve falında ölü çocuğunu görmek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, sevinç ve mutluluğa, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine işarettir.

Kahve falında ölü çocuğunu gördüyseniz:

  • İmajınıza zarar verebilecek bilgiler ortaya çıkabilir.

Kahve falında ölü çocuğun dirildiğini görmek üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğunu ölürken görmek kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü çocuğu emzirmek rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunun ölüp dirildiğini görmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına yorulur.

Kahve falında ölü çocuğu görmek sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü erkek çocuğunu görmek yolunda gideceğine, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında çocuğunun ölüp tekrar dirildiğini görmek hayatının olumlu yönde devam edeceğine, yeni bir eve ve semte taşınılacağına delalet eder.

Kahve falında ölü çocuğunu görmek sevilen bir dostu kaybetmeye, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir