AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün çağırmasını görmek

Kahve falında ölünün çağırmasını görmek

Kahve falında ölünün çağırmasını görmek hastalıktan şifa bulmaya, fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün çağırmasını gördüyseniz:

  • Nelerden hoşlanıp, hoşlanmadığınızı fark etmeniz, size daha çok uyan bir yoldan gitmenizi sağlayabilir.

Kahve falında ölünün çağırmasını görmek sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüler tarafından çağırılmak daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü bir kişi tarafından çağırılmak yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına delalet eder.

Kahve falında buluğ çağında erkek görmek aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş baba tarafından çağırılmak sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen birisi tarafından çağırılmak hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, kalp kırmaya işaret eder.

Kahve falında anne tarafından çağırılmak iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüyle aynı arabaya binmek hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir