AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birisi tarafından çağırılmak

Kahve falında ölen birisi tarafından çağırılmak

Kahve falında ölen birisi tarafından çağırılmak her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, kara kara düşüneceğine inanılır.

Kahve falında ölen birisi tarafından çağırılmak gördüyseniz:

  • Elinizdeki bazı imkanlardan çevrenizin faydalanmasına izin vererek önemli artı puanlar kazanmanız olasıdır.Maddi açıdan, varolan sorunlarınızı çözümlemek amacıyla bulunacağınız girişimlerden zarar görebilirsiniz.

Kahve falında ölen birisi tarafından çağırılmak birikim yapma fırsatı elde edeceğine, endişe ettiği konularda zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında anne tarafından çağırılmak dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş baba tarafından çağırılmak çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında ölüler tarafından çağırılmak işlerinde büyük başarılar kazanacağına, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında ölü bir kişi tarafından çağırılmak sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ölünün çağırmasını görmek can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, mutlu ve keyifli hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında buluğ çağında erkek görmek iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında polis tarafından dövülmek ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, yetki ve söz sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir