AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölümü konuşmak

Kahve falında ölümü konuşmak

Kahve falında ölümü konuşmak rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine delalettir.

Kahve falında ölümü konuşmak gördüyseniz:

  • Tanımadığınız kimselerle duygusal, iş ya da arkadaşlık, hangi türden olursa olsun ilişki geliştirmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında ölümle ilgili konuşmak psikolojik olarak toparlanacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölümü konuşmak maddi anlamda feraha ermeye, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölümden konuşmak dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüm hakkında konuşmak uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, ondan her zaman iyi haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında bir kadını ölümden kurtarmak engellerden kurtulacağına, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölen birinin ölüm haberini almak aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine işaret eder.

Kahve falında ölüm ağlamak devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında ölü ölüm görmek elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir