AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüm ağlamak

Kahve falında ölüm ağlamak

Kahve falında ölüm ağlamak önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, yüzlerin asılacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüm ağlamak gördüyseniz:

  • Ufak jestler söz konusu olabilir.

Kahve falında ölüm ağlamak bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüm haberine ağlamak hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına yorulur.

Kahve falında ölüm haberi almak ağlamak bolluk ve bereket yakalayacağına, hayırlı işlere girileceğine işarettir.

Kahve falında ölüme ağlamak ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüm haberi alıp ağlamak çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına yorulur.

Kahve falında ölüm haberi almak ve ağlamak çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında ölüm haberi alarak ağlamak bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında ölüm ve ağlamak şansın ve kısmetin de açık olacağına, dinen sakıncalı bir iş işlediğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir