AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölümsüz olduğunu görmek

Kahve falında ölümsüz olduğunu görmek

Kahve falında ölümsüz olduğunu görmek böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hayli sağlam başarılara imza atacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölümsüz olduğunu gördüyseniz:

  • Yeni iş tekliflerine açıksınız.

Kahve falında ölüm anını görmek onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüm haberleri almak neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yakın arkadaşının ölüm haberini almak günah ve suç işleyeceğine, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yakının ölüm haberini almak mirasa, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına alamet eder.

Kahve falında anne ölümünü görmek sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölümü düşünmek yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına işarettir.

Kahve falında bir yakınının ölümünü görmek ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında kardeşinin ölüm haberini duymak hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir