AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüm haberleri almak

Kahve falında ölüm haberleri almak

Kahve falında ölüm haberleri almak uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, yenisinin başlayacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, uğranılan zararın paylaşılacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüm haberleri almak gördüyseniz:

  • Aileniz içinde bazı fikir ayrılıkları olabilir.

Kahve falında yakınlarının ölüm haberini almak yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında tanımadığın birinin ölüm haberi almak böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş birinin tekrar ölüm haberini almak hayır işleri ile uğraşılacağına, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına alamet eder.

Kahve falında kızının ölüm haberini almak yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına inanılır.

Kahve falında yaşayan kişinin ölüm haberini almak ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, insanlara karşı güveninin sarsılacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin ölüm haberini vermek dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında annenin ölüm haberini almak endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun ölüm haberini almak çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir