AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne ölümünü görmek

Kahve falında anne ölümünü görmek

Kahve falında anne ölümünü görmek maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anne ölümünü gördüyseniz:

  • Cesaret edilmesi zor bir konuda ustalık gerektiren adımlar atma niyetinde olabilirsiniz.

Kahve falında anne ölüm haberi almak şansının ve bahtının daima açıkolacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annesinin ölümünü yıkamak bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, hayatından razı geleceğine işarettir.

Kahve falında annesini ölüm döşeğinde görmek edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında anne ölüm görmek eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında annesini ölümden kurtarmak moralinin genel olarak yerinde olacağına, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine alamet eder.

Kahve falında annemin ölüm haberini almak falı kapatan bir kadın ise hizmetkar edineceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anne babanın ölüm haberini almak artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, fal sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında anneyi ölüm döşeğinde görmek çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir