AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüme ağlamak

Kahve falında ölüme ağlamak

Kahve falında ölüme ağlamak kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında ölüme ağlamak gördüyseniz:

  • Aynı şekilde siz de, size söylenen herşeye farklı bir anlam yükleyerek saldırgan bir tutum sergileyebilirsiniz.

Kahve falında ölüme ağlamak yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine delalettir.

Kahve falında ölüm ve ağlamak bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, dertlerin ve sorunların artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüm haberi almak ve ağlamak sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüm haberi alıp ağlamak siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüm haberi almak ağlamak rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında ölüm haberine ağlamak yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüm haberi alarak ağlamak zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, zor ve kötü günlerin geleceğine alamet eder.

Kahve falında ölüm ağlamak yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, önemli işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir