AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüm haberi almak ve ağlamak

Kahve falında ölüm haberi almak ve ağlamak

Kahve falında ölüm haberi almak ve ağlamak musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, güzel bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, böylece yüzünün güleceğine, iş hayatında terfi alınacağına, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına inanılır.

Kahve falında ölüm haberi almak ve ağlamak gördüyseniz:

  • Geçmişte yaşadıklarınıza bağlı endişeleriniz olabilir.

Kahve falında ölüm haberi alıp ağlamak sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüm haberi alarak ağlamak kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına alamet eder.

Kahve falında ölüm haberi almak ağlamak bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüm haberi almak ve ağlamak hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, muradına eremeyeceğine inanılır.

Kahve falında ölüm haberine ağlamak ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında ölüm haberi almak hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölümü haber vermek kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinden ölüm haberi almak işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir