AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüm duymak

Kahve falında ölüm duymak

Kahve falında ölüm duymak hem de para kaybettireceğine, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan fal sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüm duymak gördüyseniz:

  • Ateşli kişiliğinizi kendinize zarar verebilecek bir silah gibi kullanmamaya dikkat etmelisiniz.

Kahve falında ölüm selası duymak sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında birinin ölüm haberini duymak doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına yorulur.

Kahve falında ölüm haberi duymak çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına yorulur.

Kahve falında ölüm anonsu duymak ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, hayırlı başlangıçlar yapacağına yorulur.

Kahve falında ölüm haberini duymak ayıplı yolara sapacağına, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına yorulur.

Kahve falında ölümünü duymak sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında kardeşin ölümünü duymak ele geçen parada artış olacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşının ölüm haberini duymak uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir