AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi ölümü beklemek

Kahve falında kendi ölümü beklemek

Kahve falında kendi ölümü beklemek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, ortamın bir hayli gerileceğine, ardından yeni bir iş bulunacağına delalettir.

Kahve falında kendi ölümü beklemek gördüyseniz:

  • Baskı altında ödün vermemelisiniz.

Kahve falında ölüm sırası beklemek yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında ölümünü beklemek hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına inanılır.

Kahve falında kendi ölümü beklemek anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine inanılır.

Kahve falında ölüm haberi beklemek büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüm beklemek çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüm saatini beklemek sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına işarettir.

Kahve falında ölümü beklediğini görmek kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin ölümünü beklemek kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir