AnaSayfa / Genel / Kahve falında atlarla konuşmak

Kahve falında atlarla konuşmak

Kahve falında atlarla konuşmak mutluluğu yakalayacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, malının da eksilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında atlarla konuşmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda bir tercih yapmanız gerekiyor veya bekleniyor olabilir.

Kahve falında atla konuşmak içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine işarettir.

Kahve falında beyaz atla konuşmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ata binmek ve atla konuşmak bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında atlarla konuşmak sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında at konuşmak önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kızıyla konuşmak hastalıkların sona ereceğine, bereketin ve karın artacağına işaret eder.

Kahve falında tanrıyla konuşmak aksi şekilde daha da kamçılayacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine tabir olunur.

Kahve falında sesli konuşmak işlerin çok iyi bir hal alacağına, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir