Kahve falında tanrıyla konuşmak

Kahve falında tanrıyla konuşmak çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine yorulur.

Kahve falında tanrıyla konuşmak gördüyseniz:

  • Kendinizde özgüveninizi arttıracak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında tanrıyla konuşmak her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına işarettir.

Kahve falında kendini tanrı olarak görmek ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına yorulur.

Kahve falında mısır tanrısı görmek paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanrı görmek zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanrıları görmek kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, başarılı bir kariyere sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında tanrı misafiri görmek yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mitolojik tanrı görmek sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında güneş tanrısı görmek sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top