AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendinin hamile kaldığını görmek

Kahve falında kendinin hamile kaldığını görmek

Kahve falında kendinin hamile kaldığını görmek kendine olan güvenini kaybedeceğine, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, güzel işlere imza atacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına rivayet eder.

Kahve falında kendinin hamile kaldığını gördüyseniz:

  • Çabalarınızın karşılıksız kalmadığını görerek sevinebilirsiniz.

Kahve falında ikiz çocuğa hamile kalmak iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, stresten uzaklaşılacağına işaret eder.

Kahve falında yılandan hamile kalmak büyük başarıla kazanacağına, ön plana çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamile kalmak edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine, çok hatalı çalışmalara gireceğine delalet eder.

Kahve falında başka birinden hamile kalmak büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında babasız hamile kalmak ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşından hamile kalmak çok sıkıntı çekeceğine, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına inanılır.

Kahve falında ikizlere hamile kalmak dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına işarettir.

Kahve falında sevgilisinden hamile kalmak emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir