AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye emanet vermek

Kahve falında ölüye emanet vermek

Kahve falında ölüye emanet vermek kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, evlerine dünürcü geleceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüye emanet vermek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler ilişkinizde uzlaşmak için sizden vermekten hoşlanmayacağınız ödünler bekleyebilirler.

Kahve falında ölüye emanet vermek evdeki birinin yolculuk yapacağına, onların mutluluğu için kendisini adayacağına işaret eder.

Kahve falında ölüden emanet almak başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında emanet kaybetmek birlik ve dayanışma halinde olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın fal sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silah emanet almak onunla mutlu bir hayat kuracağına, sorunlarını halletmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında emaneti geri almak zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında emanet arabayı çaldırmak işlerin büyük kazanç getireceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine alamet eder.

Kahve falında emaneti korumak eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, kariyer sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında emanet altın bilezik takmak işe giren herkesin kalkınacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir