AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini emanet etmek

Kahve falında birini emanet etmek

Kahve falında birini emanet etmek herkesin istediği şeye kavuşacağına, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, kendisini kötü durumlara sokmayacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini emanet etmek gördüyseniz:

  • Bazı kimseler hakkınızda dedikodu yapabilir.

Kahve falında emanet araba kullanmak sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, rütbe edineceğine delalettir.

Kahve falında emanet araba görmek hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına işarettir.

Kahve falında emaneti vermek işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, ileri gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında emanet para kaybetmek hayallerinin yıkılacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına inanılır.

Kahve falında emanet altın bilezik takmak falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında emaneti korumak hasret gidereceğine, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğunu emanet etmek eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüye emanet vermek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir