AnaSayfa / Genel / Kahve falında atla uçmak

Kahve falında atla uçmak

Kahve falında atla uçmak yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, sıkılacağı bir haber almaya, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, canını sıkılacağına, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına inanılır.

Kahve falında atla uçmak gördüyseniz:

  • Sezgileriniz sizi yanıltmıyor olabilir.

Kahve falında beyaz atla uçmak aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında atın üstünde uçmak büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında at arabasıyla uçmak uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına işaret eder.

Kahve falında atlayarak uçmak şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine yorulur.

Kahve falında atla uçmak elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, çok daha büyük adımların atılacağına inanılır.

Kahve falında kanatlı atla uçmak akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine rivayet eder.

Kahve falında atın üzerinde uçmak kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksekten atlayıp uçmak aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir