AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü biriyle yemek yemek

Kahve falında ölü biriyle yemek yemek

Kahve falında ölü biriyle yemek yemek hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, uğradığı zararları telafi edeceğine, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü biriyle yemek yemek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya öncelik listelerinizde daha rahat hareket etmenize yardımı olabilecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında ölü köpek eti yemek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına rivayet eder.

Kahve falında ölüyle yemek yediğini görmek karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir ölüye yemek yedirmek ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına delalet eder.

Kahve falında ölünün etini yemek dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölülerle yemek yemek yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, rızkın kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü yılan yemek aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına delalet eder.

Kahve falında ölüyle pilav yemek hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, büyük paralar kazanılacağına işarettir.

Kahve falında ölünün yemek istemesi görmek kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir