AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü yanında uyumak

Kahve falında ölü yanında uyumak

Kahve falında ölü yanında uyumak dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, nasibin bollaşacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, çaresiz ve çözümsüz kalacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü yanında uyumak gördüyseniz:

  • Kendinizi yenileyebilir veya sağlığınıza daha fazla önem göstermeniz gerektiğinin farkına varabilirsiniz.

Kahve falında ölü birinin yanında uyumak hak yolunu bulacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü yanında uyumak paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün yanında uyumak iyi habere, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına delalettir.

Kahve falında mezarlık yanında uyumak geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarın yanında uyumak yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğinin yanında uyumak ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına delalet eder.

Kahve falında mezarlığın yanında uyumak sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilinin yanında uyumak birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir