AnaSayfa / Genel / Kahve falında at nalı kolye görmek

Kahve falında at nalı kolye görmek

Kahve falında at nalı kolye görmek iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine tabir olunur.

Kahve falında at nalı kolye gördüyseniz:

  • Aşırılıklar kötü sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında at nalı kolye görmek geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına inanılır.

Kahve falında at nalı çakmak işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, sevdiklerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında atla dört nala gitmek evinde ve işinde yardımcıları olacağına, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında at nalı görmek başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında at nalı bulmak fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, büyük zorluklar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dört nala at sürmek sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında altın at nalı görmek aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine işarettir.

Kahve falında at nal görmek çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, evlat sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir