Kahve falında ölü insan görmek

Kahve falında ölü insan görmek iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü insan gördüyseniz:

  • Maddi veya yaratıcılık gerektiren işlerle ilgili konularda zorlanmalar azalmaya başlıyor.

Kahve falında ölü insanı traş etmek yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında ölü bir insanın elini öpmek tatsızlıklar çıkacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü insan kesmek sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına alamet eder.

Kahve falında ölü insanla öpüşmek içinin hafifleyeceğine, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü insanı diriltmek kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında bir insanın ölüp dirildiğini görmek çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü insana su vermek sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü insan kemiği görmek bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir