AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü insanı traş etmek

Kahve falında ölü insanı traş etmek

Kahve falında ölü insanı traş etmek sevinçli ve güzel haberler alacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına alamet eder.

Kahve falında ölü insanı traş etmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler fikir veya şikayetlerini dile getirme konusunda çekimser kalabilirler ya da yanlış anlaşılmak istemeyebilirler.

Kahve falında ölü insanın dirilmesini görmek sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına delalet eder.

Kahve falında ölüp dirilen insan görmek işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, nifak sokanların cezalandırılacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü insandan hediye almak işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında bir insanın ölüp tekrar dirildiğini görmek kendi içindeki gücü keşfedeceğine, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü insanın kemiklerini görmek kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında ölü bir insana su vermek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında ölü insanı diriltmek can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına işaret eder.

Kahve falında ölü insan yıkamak uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir