AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü erkek yüzü görmek

Kahve falında ölü erkek yüzü görmek

Kahve falında ölü erkek yüzü görmek aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü erkek yüzü gördüyseniz:

  • Diğerleri isteklerinize ulaşmanızı sağlayabilmek için ellerinden gelenin en iyisini ortaya koyacaklardır.

Kahve falında ölü erkek yüzü görmek sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü yüzü yıkamak işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün yüzünde kan görmek kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün yüzünü yıkamak berekete ve zenginliğe ulaşacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü yüzü öpmek işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün yüzüne dokunmak her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü yüzü görmek ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir ölünün yüzünü siyah görmek işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir