AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü doğurmak

Kahve falında ölü doğurmak

Kahve falında ölü doğurmak tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, çok istediği bir şeye sahip olacağına, makam edineceğine, itibar kazanacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, çok zor bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü doğurmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın, eşinizin ya da sevgilinizin hoş olmayan bir durumdan sıyrılması mümkündür.

Kahve falında ölü erkek bebek doğurduğunu görmek amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında ölü erkek bebek doğurmak hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü balık doğurmak rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine işaret eder.

Kahve falında ölü doğurmak dertlerin çözüme kavuşacağına, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü bebek doğurduğunu görmek elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü bebek doğurtmak çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında ölünün doğurduğunu görmek özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü bebek doğurmak günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir