AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü erkek bebek doğurduğunu görmek

Kahve falında ölü erkek bebek doğurduğunu görmek

Kahve falında ölü erkek bebek doğurduğunu görmek amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yorgun ve hasta hissedeceğine, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, doğru kararların alınacağına, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, yol yordam öğretileceğine, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü erkek bebek doğurduğunu gördüyseniz:

  • Birkaç farklı alana doğru çekiliyor olabilirsiniz.

Kahve falında ölü erkek bebek doğurduğunu görmek hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü erkek bebek doğurmak çileli ve zorlu günler yaşayacağına, geçim derdinin baş göstermeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü bebek doğurduğunu görmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına delalettir.

Kahve falında ölü bebek doğurtmak ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında ölü bebek doğurmak zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üçüz erkek bebek doğurduğunu görmek yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine işarettir.

Kahve falında iki erkek bebek doğurmak planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında karısının erkek bebek doğurduğunu görmek yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir