AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birinin yardım ettiğini görmek

Kahve falında ölü birinin yardım ettiğini görmek

Kahve falında ölü birinin yardım ettiğini görmek sıkıntının, derdin sona ereceğine, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, ferahlığa çıkacağına, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına delalet eder.

Kahve falında ölü birinin yardım ettiğini gördüyseniz:

  • Sağlık, anlaşmalar veya maddi başlıklarla anılabilecek konular dikkat gerektiriyor.

Kahve falında ölü birinin yardım ettiğini görmek anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Kahve falında birisine yardım ettiğini görmek sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına inanılır.

Kahve falında anneye yardım ettiğini görmek çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında yaşlı bir kadına yardım ettiğini görmek her zaman çok başarılı olacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına inanılır.

Kahve falında askerin yardım ettiğini görmek kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında polisin yardım ettiğini görmek maddi kayıpların olacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı teyzeye yardım ettiğini görmek işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına yorulur.

Kahve falında yardım etmemek sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, büyük bir gelir toplayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir