AnaSayfa / Genel / Kahve falında yardım etmemek

Kahve falında yardım etmemek

Kahve falında yardım etmemek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, zenginliği bulacağına, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında yardım etmemek gördüyseniz:

  • Yapılacak seyahatler, ziyaretler veya sizin için özel bir kişiyle zaman geçirmeniz hayatınızı zenginleştirebilir.

Kahve falında kediye yardım ettiğini görmek işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında yardım etmemek gözünün de gönlünün de doyacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının yardım ettiğini görmek bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, geçim derdi yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeğin yardım ettiğini görmek daha fazla gelir sahibi olunacağına, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine işaret eder.

Kahve falında bir adamın yardım ettiğini görmek elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir kadına yardım ettiğini görmek rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında askerin yardım ettiğini görmek tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine delalettir.

Kahve falında hasta birine yardım ettiğini görmek başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir