AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü bıçaklamak

Kahve falında ölü bıçaklamak

Kahve falında ölü bıçaklamak ruhen ve bedenen iyileşeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, düzenli bir işe girileceğine, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü bıçaklamak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu belli bir çizgide tutmanız gerekiyor.

Kahve falında ölü bıçaklamak anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, yoksulluğa alamet etmektedir.

Kahve falında birini bacağından bıçaklamak daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında bıçaklanmak ve bıçaklamak çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, keyfinin ve neşesinin artacağına işaret eder.

Kahve falında sevgilisini bıçaklamak yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına inanılır.

Kahve falında birini boğazından bıçaklamak kendisini kötü durumlara sokmayacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin elini bıçaklamak işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sırtından bıçaklamak bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan fal sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, yaptığı hataları düzelteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında insan bıçaklamak problemlerin dağ gibi büyüyeceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir