AnaSayfa / Genel / Kahve falında babayla telefonda konuşmak

Kahve falında babayla telefonda konuşmak

Kahve falında babayla telefonda konuşmak zarar verici olaylar yaşanacağına, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, işlerin günden güne bozulacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında babayla telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • İsteklerinizin olurunu sağlamak için ön hazırlık gerekebilir.

Kahve falında telefonda babayla konuşmak dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen babayla telefonda konuşmak yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kayın babayla telefonda konuşmak zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında babasıyla telefonda konuşmak başarısızlığa düşeceğine, dünya malı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş babayla telefonla konuşmak evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, umutlanacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş babayla telefonda konuşmak iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine inanılır.

Kahve falında sevgilinin babasıyla telefonda konuşmak emeklerinin boşa gitmeyeceğine, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babasıyla telefonda konuşmak onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir