AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaç resmi yapmak

Kahve falında ağaç resmi yapmak

Kahve falında ağaç resmi yapmak uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, engel teşkil edeceğine, zenginliğe kavuşulacağına, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, hem hayatının kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaç resmi yapmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda da şanslısınız.

Kahve falında ağaç resmi yapmak sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, sağlığının geri geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ağaç resmi çizmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında ağaç resmi görmek iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, kazancının eksilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında insan resmi yapmak nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, imkanlarının artacağına inanılır.

Kahve falında atatürk resmi yapmak bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına yorulur.

Kahve falında güneş resmi yapmak güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin resmini yapmak yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine yorulur.

Kahve falında çiçek resmi yapmak şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, ümitlerinin son bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir