AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş yılan balığı görmek

Kahve falında ölmüş yılan balığı görmek

Kahve falında ölmüş yılan balığı görmek sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, insan sevindireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, kendisini mutsuz edeceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş yılan balığı gördüyseniz:

  • Olayları buna göre değerlendirmenizde fayda var.

Kahve falında yılanın balık olduğunu görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, ekonomik durumunun düzeleceğine işarettir.

Kahve falında siyah yılan balığı görmek girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına rivayet eder.

Kahve falında suyun içinde yılan balığı görmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yılan gibi balık görmek başka insanları aldatmasına engel olacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına yorulur.

Kahve falında balık şeklinde yılan görmek çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında balık yerine yılan tutmak dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılan balığı yediğini görmek sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, iyiliğe ve güzelliğe tabir olunur.

Kahve falında yılan balığı yakaladığını görmek fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, saygınlığının artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir