Kahve falında ölmüş unlu birini görmek

Kahve falında ölmüş unlu birini görmek hataların düzeltileceğine, yenileneceğine ve can bulacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş unlu birini gördüyseniz:

  • Arkadaş çevrenizi veya ilgi alanlarınızı genişletebilirsiniz.

Kahve falında elleri unlu görmek iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamur un görmek kısmetlerinin açılacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dökülmüş un görmek güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında un serpmek paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına inanılır.

Kahve falında unu çuvala doldurmak dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, kişinin bir süre zorluk çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında un çorbası içmek dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine işaret eder.

Kahve falında una bulandığını görmek şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında un verdiğini görmek karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir