AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş kişiyi banyo yaptırmak

Kahve falında ölmüş kişiyi banyo yaptırmak

Kahve falında ölmüş kişiyi banyo yaptırmak maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, çok zor günler geçirileceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş kişiyi banyo yaptırmak gördüyseniz:

  • Sizi yapmaktan hoşlanmadığınız şeyler yapmaya zorlayan kişiler olabilir.

Kahve falında iki kişi banyo yapmak ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, kişinin her daim iyi anılacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş kişiyi banyo yaptırmak hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölen kişiyi banyo yaptırmak günden güne sorunlarının artacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına işaret eder.

Kahve falında ölen kişiye banyo yaptırmak mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, zor günlerin yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek bebeğe banyo yaptırmak sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, saygınlık elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birisiyle banyo yapmak zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, zarar etme riskini en aza indireceğine işarettir.

Kahve falında büyük banyo görmek güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, hanesindeki rızkın eksileceğine işarettir.

Kahve falında banyoda kurtçuk görmek ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir