AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen kişiyi banyo yaptırmak

Kahve falında ölen kişiyi banyo yaptırmak

Kahve falında ölen kişiyi banyo yaptırmak herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, sıkıntı çekeceğine, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, adının ülke dışında yayılacağına, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölen kişiyi banyo yaptırmak gördüyseniz:

  • Uzun zamandan beri beklediğiniz şeyleri gerçekleştirebilirsiniz.

Kahve falında ölen kişiyi banyo yaptırmak dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına rivayet eder.

Kahve falında ölen kişiye banyo yaptırmak işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında iki kişi banyo yapmak işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş kişiyi banyo yaptırmak hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında banyo yaptını görmek uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında banyoya hazırlanmak sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında küvette banyo yapmak elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında banyo yapan kadınlar görmek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir