AnaSayfa / Genel / Kahve falında kişinin yandığını görmek

Kahve falında kişinin yandığını görmek

Kahve falında kişinin yandığını görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, iyiliğe ve güzelliğe, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında kişinin yandığını gördüyseniz:

  • Evinizi, yaşadığınız yeri veya ailenizi ilgilendiren konularda verdiğiniz mücadeleler esnasında, çevrenizdeki herkesi memnun etme çabanız sizi yıpratabilir.

Kahve falında bir kişinin yandığını görmek elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kişinin yüzünün yandığını görmek çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin yandığını görmek hayırlı adımlar atılacağına, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine delalettir.

Kahve falında ölen kişinin yandığını görmek işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine alamet eder.

Kahve falında kişinin yandığını görmek sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş kişinin yandığını görmek kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin elinin yandığını görmek büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, haneden birinin ayrılacağına delalet eder.

Kahve falında elinin yandığını görmek zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, zor durumların biteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir