AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş insanın saçını görmek

Kahve falında ölmüş insanın saçını görmek

Kahve falında ölmüş insanın saçını görmek aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş insanın saçını gördüyseniz:

  • Keskin hareketlerden veya hamlelerden kaçınmalısınız.

Kahve falında beyaz saçlı insan görmek çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, belaya ve derde düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş insanın saçını görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına işarettir.

Kahve falında kel insanı saçlı görmek yaşamdan elini eteğini çekeceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına inanılır.

Kahve falında insan saçı görmek parasına da para ekleyeceğine, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında kel bir insanı saçlı görmek çözümlere ve çarelere kavuşacağına, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına inanılır.

Kahve falında bir insanın saçlarının beyazladığını görmek bazı zevklerinden geri kalacağına, işlerin rayından çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında kapalı bir insanın saçını açık görmek hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine rivayet eder.

Kahve falında bir insanı sıkıntılı görmek fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir