AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş biriyle ekmek yapmak

Kahve falında ölmüş biriyle ekmek yapmak

Kahve falında ölmüş biriyle ekmek yapmak tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine, en zor zamanda yalnız kalacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, bolluk içinde yaşayacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş biriyle ekmek yapmak gördüyseniz:

  • İlgisizlik, kapris gibi davranış biçimleri yüzünden önem verdiğiniz birisini kaybedebilir ya da kendinizden soğutabilirsiniz.

Kahve falında evde ekmek yapmak umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında birine ekmek yapmak kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına delalettir.

Kahve falında köy ekmeği yapmak bilmek istediklerini öğreneceğine, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine yorulur.

Kahve falında büyük ekmek yapmak kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına işaret eder.

Kahve falında cevizli ekmek yapmak zorlukların ortadan kaldırılacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında saçta ekmek yapmak işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında etli ekmek yapmak sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında açma ekmek yapmak kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir