AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş biriyle birlikte olmak

Kahve falında ölmüş biriyle birlikte olmak

Kahve falında ölmüş biriyle birlikte olmak kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, güzel bir geleceğin yaklaşmasına, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş biriyle birlikte olmak gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin kıskançlıkları yüzünden hoş olmayan durumlara düşebilirsiniz.

Kahve falında evli bir erkekle birlikte olmak bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birlikte koşmak toplum içindeki saygınlığının artacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine inanılır.

Kahve falında tanıdığı bir erkekle birlikte olmak sağlık sorunlarının geçici olacağına, dertlerinin şifasını bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının birlikte olduğunu görmek tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyle birlikte uyumak mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle birlikte olmak mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, çok sorunlu günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında ölü biriyle birlikte olmak özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkekle birlikte olmak yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir