AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü biriyle birlikte olmak

Kahve falında ölü biriyle birlikte olmak

Kahve falında ölü biriyle birlikte olmak hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, amaçlarının da gerçekleşeceğine, gözünün yaşını sileceğine, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü biriyle birlikte olmak gördüyseniz:

  • Dönüm noktasında olabilirsiniz.

Kahve falında ölüyle birlikte gitmek resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü biriyle birlikte olmak zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyle birlikte ağlamak solan yüzünün güleceğine, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına yorulur.

Kahve falında ölüyle birlikte yürümek yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine yorulur.

Kahve falında ölüyle birlikte olmak hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüyle birlikte yemek yemek rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına işarettir.

Kahve falında erkek erkeğe birlikte olmak ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine tabir olunur.

Kahve falında patronuyla birlikte olmak karşısına hayırlı kapıların açılacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir