AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığı bir erkekle birlikte olmak

Kahve falında tanıdığı bir erkekle birlikte olmak

Kahve falında tanıdığı bir erkekle birlikte olmak çok daha iyi günler göreceğine, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine, karlı ortaklıklara gireceğine, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında tanıdığı bir erkekle birlikte olmak gördüyseniz:

  • Belli bir plan, taslak ya da düzenlemenin karşılığı olup olmadığı ya da karşılığını alıp alamayacağınız konusunu irdelemeniz gerekiyor.

Kahve falında tanıdık bir erkekle birlikte olmak umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında tanıdığı bir erkekle birlikte olmak ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, haram mala inanılır.

Kahve falında baska bir erkekle birlikte olmak sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına alamet eder.

Kahve falında erkek arkadaşla birlikte olmak kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek kardeşle birlikte olmak vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında bir erkekle birlikte olduğunu görmek kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında evli bir erkekle birlikte olmak kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkekle birlikte olmak yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir