AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyle birlikte uyumak

Kahve falında eski sevgiliyle birlikte uyumak

Kahve falında eski sevgiliyle birlikte uyumak dertlerin günden güne daha da artacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, karlı işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle birlikte uyumak gördüyseniz:

  • Başkalarını memnun etme çabanız, farklı beklentileri olan kişilerin sizden faydalanmaya çalışması anlamına gelebilir.

Kahve falında eski sevgiliyle birlikte uyumak dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına delalettir.

Kahve falında sevgiliyle birlikte uyumak sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyle birlikte olmak gülen gözlerin ışığının söneceğine, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle birlikte ağlamak işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle birlikte olduğunu görmek şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle tekrar birlikte olmak zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgilisiyle birlikte olmak sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle yeniden birlikte olmak eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir