AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateşte patates görmek

Kahve falında ateşte patates görmek

Kahve falında ateşte patates görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına inanılır.

Kahve falında ateşte patates gördüyseniz:

  • Gerçekçi bir planınız yoksa, imajınızı ilgilendiren konularda hızlı hareket etmemeli veya duruşunuza zarar verebilecek konularda dikkatli ilerlemelisiniz.

Kahve falında ateşte patates pişirmek daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ateşte patates görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kızartılmış patates görmek aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, rahatlayacağına, hafifleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında haşlanmış patates yediğini görmek evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine delalet eder.

Kahve falında patates kazmak onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında kıymalı patates yemeği görmek hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine yorulur.

Kahve falında yoğurtlu patates kızartması yemek iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında çuvalda patates görmek kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, bazı başka desteklere kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir